Гриль – це додатковий теплоелемент у верхній частині робочої камери духовки. Створюючи високу температуру, він підсмажує блюдо до хрусткої скоринки, залишаючи продукт соковитим усередині. Гриль буває двох типів: газовий. Mar 17, 2021

Газова духовка швидко нагрівається, і зрештою вони стають дешевшими. Грилі, що працюють на вугіллі і деревині, відомі тим, що роблять більш ароматне соковите м'ясо і овочі.

За допомогою функції гриль можна, можливо готувати в духовці практично все, що завгодно:

  • м'ясо та птицю (у тому числі цілком);
  • рибу;
  • овочі;
  • гарячі бутерброди та тости;
  • гамбургери та сендвічі;
  • печені фрукти;
  • десерти;
  • і навіть шашлики.

Гриль – Це елемент у вигляді трубки, який кріпиться до стелі духовки. Від простого ТЕНу, у тому числі верхнього, він відрізняється специфікою впливу – за допомогою інфрачервоного випромінювання. Він нагріває не повітря, а безпосередньо продукти.