Якщо зіграти на контрасті, то напівсолодке вино варто скуштувати в парі з мідіями чи креветками, поданими з гострим соусом. Напівсолодкі вина відмінно поєднуватимуться з фруктами та десертами. Однак пам'ятайте, що не всі фрукти підійдуть до провину. З червоним напівсолодким можна подавати стигле манго чи інжир.

Часто відвідувачі цікавляться, чим краще запивати вино? Вино нічим не запивають. Рекомендується лише робити ковток води між зміною сорту вина….Солодке червоне вино прийнято доповнювати:

  • тунцем;
  • сьомгою;
  • морозивом;
  • печивом;
  • ківі;
  • апельсинами;
  • м'ясом.

Шість продуктів, які не поєднуються з вином

  • Шоколад Шматок шоколаду додає кілька смакових відтінків – включаючи шоколадний танін, жирність, солодкий та землистий присмак. …
  • Брюссельська капуста …
  • Спаржа …
  • Сир з пліснявою …
  • Суші …
  • Соєвий соус

Apr 24, 2018