Коли заходить розмова про те, що пити з грузинського асортименту, відразу на думку спадає вино. Однак Грузія славиться не лише винами, не можна не згадати грузинські мінеральні води, лимонад, коньяк, чачу нарешті.
Натахтарі, Зедазені, Казбегі, Лагіддзе – найвідоміші лимонади Грузії, головною особливістю яких є їх незабутній аромат та смак. Місцеві фрукти зберігають свої якості навіть після будь-якої обробки, тому одержувані напої не мають хімічного присмаку та радують споживачів чудовим ароматом.
Вино і чача – традиційні грузинські алкогольні напої, без яких не обходиться жоден стіл. У місцевих магазинах — широка різноманітність сортів вина, найпопулярніші з яких, напевно, сапераві (червоне), цинандалі (біле) та одна з грузинських родзинок – сапераві троянді.
Ча́ча (груз. ჭაჭა) — грузинський міцний спиртний напій, що відноситься до класу бренді з віджимання. Це спиртний напій, що виходить з мезги (тверда фракція віджимання винограду) після бродіння та перегонки.