Основні страви Арроз кон Пойо (Arroz con Pollo) – улюблена страва з курки на Кубі, Арроз кон Пойо схоже на паелью, але без морепродуктів. Страва готується з рису, курки із традиційним соусом софрито. Морос і крістіанос (Moros y Cristianos) – це національне блюдо подається практично в кожному кубинському ресторані. May 1, 2018
2. Топ-11 кубинських страв
- Ахіако Ахіако є супом, який готується з 2-3 сортів картоплі ("креольська" картопля, "пастуса", "сабанера"), курки, кукурудзи, трав'янистої рослини "гуаско". …
- Ла Кальдоса …
- Костілітас …
- Елоті …
- Ропа в'єха …
- Кубинський сендвіч.
- Пікадильо куа-куа.
- Хуевос хабанерос
Готують кубинці просто, але ситно та смачно. свинина або курка, на гарнір – рис з чорними бобами, юка (коренеплід, схожий на варену картоплю) або смажені зелені банани тостонес. бургер з котлетою, сиром, "салатом" та гарніром – рисом або бананами. сік манго, гуанабани, черімойї, гуави.
Характерні продукти
- птах
- свинина
- яловичина
- сухе молоко
- баранина
- океанічна риба
- морепродукти (лангусти та креветки)
- чорні боби