Основні страви Арроз кон Пойо (Arroz con Pollo) – улюблена страва з курки на Кубі, Арроз кон Пойо схоже на паелью, але без морепродуктів. Страва готується з рису, курки із традиційним соусом софрито. Морос і крістіанос (Moros y Cristianos) – це національне блюдо подається практично в кожному кубинському ресторані. May 1, 2018

2. Топ-11 кубинських страв

  • Ахіако Ахіако є супом, який готується з 2-3 сортів картоплі ("креольська" картопля, "пастуса", "сабанера"), курки, кукурудзи, трав'янистої рослини "гуаско". …
  • Ла Кальдоса …
  • Костілітас …
  • Елоті …
  • Ропа в'єха …
  • Кубинський сендвіч.
  • Пікадильо куа-куа.
  • Хуевос хабанерос

Готують кубинці просто, але ситно та смачно. свинина або курка, на гарнір – рис з чорними бобами, юка (коренеплід, схожий на варену картоплю) або смажені зелені банани тостонес. бургер з котлетою, сиром, "салатом" та гарніром – рисом або бананами. сік манго, гуанабани, черімойї, гуави.

Характерні продукти

  • птах
  • свинина
  • яловичина
  • сухе молоко
  • баранина
  • океанічна риба
  • морепродукти (лангусти та креветки)
  • чорні боби