Тому на столі повинні присутні м'ясо, риба, ковбаси, овочі та фрукти, морепродукти. Закуски повинні бути невеликого розміру – на один-два укуси, щоб їх було зручно їсти. Риба та м'ясо попередньо очищені від кісток (краще відразу використовувати філе), фрукти – від шкірки та кісточок, ковбаси – від шкірки.

Розкажемо, які закуски найчастіше входять в меню фуршету.Легкі закуски на шпажках

  • Креветки та сир.
  • Огірок та крабові палички.
  • Сир та оливки.
  • Яблуко та лосось.
  • Бекон та цукіні.
  • Шинка, помідори та сир.
  • Асорті з маринованих овочів.
  • Ковбаса та сир.

На шпажки можна насадити готові морепродукти (креветки, мідії, шматочки кальмарів), м'ясо (готову курку, бекон, шинку, ковбаски), овочі (цибуля, картопля, оливки). М'ясо, морепродукти, овочі можна посмажити у клярі. Найпростіший спосіб приготувати кляр – змішати борошно, яєчний жовток та воду.