Життєво важливу роль у виробництві еластину та колагену відіграє вітамін C. Не менш важливі для молодості шкіри вітаміни А, D та E. Зверніть увагу на продукти, багаті вітаміном C, такі як броколі, ківі, солодкий перець та цитрусові. Наситити шкіру допоможуть Ампули з Вітаміном З DOCTOR BABOR.Aug 1, 2021

Для збільшення виробітку колагену варто вживати їжу, багату на цей елемент.

  1. Риба та морепродукти. Особливу увагу потрібно привернути до себе червону рибу: кета, лосось, сьомга, горбуша, форель. …
  2. М'ясо індички. Індичка – найбагатше колагеном м'ясо. …
  3. Желатин.

Feb 20, 2020

За вироблення колагену в організмі відповідають спеціальні клітини – фібробласти, від яких також залежить швидкість загоєння ран. Вони ж руйнують відпрацьований колаген після 4-5 тижнів після вироблення – Приблизно стільки триває цикл життя цього білка.

У яких продуктах найбільше колагену

  • Курка У м'ясі досить багато сполучної тканини. …
  • Риба Лосось, тунець і форель зі шкірою – чудове джерело колагену. …
  • Яйця Білки містять гліцин та пролін, які є основними амінокислотами, з яких складається колаген. …
  • Субпродукти.
  • Помідори.
  • Листові овочі.
  • Ягоди

May 4, 2022