Пиво Хмільне
- Цукор, хміль та солод залити окропом та варити протягом години.
- Додати води до початкового об'єму (9 л) та ввести дріжджі.
- Залишити рідину на 3 дні у закритому посуді при температурі 18-20 градусів.
- Процідити, розлити по пляшках, закупорити, закріпити пробки дротом і зберігати тиждень у холодному місці.
Jun 11, 2015
Необхідні інгредієнти для домашнього пивоваріння
- Цілісний або подрібнений солод. Тип інгредієнта підбирається в залежності від сорту, який ви плануєте виготовити. …
- Пивні дріжджі. …
- Хміль. …
- Солодові екстракти. …
- Цукрозамінники. …
- Дезінфекційні засоби.
May 7, 2019
Сьогодні у вас є три способи стати пивоваром: піти у профільний вуз і, відучившись кілька років, просто вийти на роботу; поїхати на курси до США, Німеччини чи Чехії; купити домашній варильний набір та відточувати майстерність самостійно шляхом практики та вивчення теорії в інтернеті та за книгами.