Пиво Хмільне

  1. Цукор, хміль та солод залити окропом та варити протягом години.
  2. Додати води до початкового об'єму (9 л) та ввести дріжджі.
  3. Залишити рідину на 3 дні у закритому посуді при температурі 18-20 градусів.
  4. Процідити, розлити по пляшках, закупорити, закріпити пробки дротом і зберігати тиждень у холодному місці.

Jun 11, 2015

Необхідні інгредієнти для домашнього пивоваріння

  • Цілісний або подрібнений солод. Тип інгредієнта підбирається в залежності від сорту, який ви плануєте виготовити. …
  • Пивні дріжджі. …
  • Хміль. …
  • Солодові екстракти. …
  • Цукрозамінники. …
  • Дезінфекційні засоби.

May 7, 2019

Сьогодні у вас є три способи стати пивоваром: піти у профільний вуз і, відучившись кілька років, просто вийти на роботу; поїхати на курси до США, Німеччини чи Чехії; купити домашній варильний набір та відточувати майстерність самостійно шляхом практики та вивчення теорії в інтернеті та за книгами.