Якщо натерти кабачок дуже дрібно, він дасть ще більше соку і тісто вийде рідкимале в той же час більш однорідним. Так що, якщо вам до смаку така структура оладок, доведеться покласти більше борошна. 4. Тісто має бути досить густим.
Додайте в натерті кабачки сіль із розрахунку приблизно 500 г кабачків – 1 чайна ложка солі. Перемішайте та перекладіть кабачки у сито. Поставте сито над мискою і за 10 хвилин Ви побачите, як багато рідини віддав кабачок.
Оладки з кабачків ніколи не розваляться, якщо дотриматися простих рекомендацій. У кабачках багато соку. Тому слід вибирати більш зрілі плоди, у яких менше вологи. Натерши овочі на тертці, треба добре віджати масу і вилити сік, що утворився.