Розбийте одне або два яйця в піалу в окрему миску, розмішайте вилкою до однорідності і влийте в тісто, знову розмішайте його міксером або ополоником до однорідності. Можливо вам потрібно додати і трохи борошна (крохмалю), щоб повернути потрібну густоту тесту.Feb 21, 2019

При замісі тіста додайте в нього трохи олії, пару столових ложок сметани. Одне-два яйця, не більше, тому що яйця і створюють крихкість, ламкість. Перед випіканням гарненько сковороду прожаріть на плиті, на маленькому вогні протягом півгодини не менше.

Рідке тісто. Якщо навіть після того, як тісто відпочило 30 хвилин, воно залишається рідким, а при випіканні млинці сильно рвуться, час додати в нього борошно. Для цього відокремте 1/3-1/4 частину тіста в окрему ємність і додайте до нього 1-2 ст.

Якщо у вас сковорода без антипригарного покриття, наприклад, чавунна, і млинці підгорають і не перевертаються, радимо розсипати на поверхні дрібну сіль і розігріти її. А потім приберіть сіль і протріть поверхню м'яким сухим рушником або серветкою.