Відбити м'ясо за відсутності спеціального молотка можна за допомогою ножа. Для цього буде потрібний важкий і товстий ніж. Розріжте м'ясо на шматки і відбивайте їх не гострою, а тильною стороною ножа у різних напрямках. Можна скористатися ручкою ножа, якщо вона досить широка.

Якщо ви плануєте приготувати відбивні, а спеціального молотка під рукою не виявилося, його можна зробити за допомогою звичайного молотка та виделки. Все просто: на частину, якою ми будемо відбивати м'ясо, прикладаємо вилку та прикріплюємо її скотчем або ізолентою. Тепер можна перевіряти, як це працює.

  • Ніж За відсутності молотка для відбивання скористайтеся ножем. …
  • Скляна пляшка Для відбивних підійде пляшка. …
  • Сучасна заміна кухонному молотку Також використовують молоток із шипами для відбивних. …
  • Скалка для тесту.
  • Тильна сторона сковороди.
  • Камінь

Feb 3, 2019

М'ясо необхідно акуратно відбити молотком. Для цього обертаємо кожен шматок щільно харчовою плівкою, акуратно відбиваємо з двох боків. Плівка захистить структуру м'яса, не давши їй сильно пошкодитись (важливо!).