Залийте рідиною м'ясо і дайте йому згасити. Хороший спосіб виправити ситуацію, якщо ви готували стейк із яловичини і він вийшов надто жорстким. Пом'якшити смажене м'ясо можна і без гасіння. Просто збризкайте його лимонним соком і дайте постояти кілька хвилин.

Повернути соковитість перевареному шматку м'яса можна в такий спосіб. Наріжте філе тонкими скибочками і викладіть його на тарілку, посипте цибулею та помідорами і додайте трохи олії, лимонного соку та оцту. Зачекайте трохи, і незабаром м'ясо знову стане соковитим.

Якщо недосмажене м'ясо не подаватиметься відразу ж, так само як і пересмаженейого можна модифікувати під іншу страву. Оптимальним варіантом для цього є енчілада, супи, каррі та будь-які інші страви, де м'ясо має пройти термічну обробку.