При нульовій температурі допускається зберігати максимум три доби. Свіжу рибу не оброблену, слід зберігати при температурі нульової до +2. Потрошена риба може зберігатися до двох днів за температури +2 – +5. В сумці-холодильнику можна тільки перевозити рибу.

Для вирішення цієї проблеми найкраще взяти окремий контейнер, заповнений кубиками льоду та розмістити у ньому рибу. Завдяки цьому ви зможете зберігати її у звичайному холодильнику на один або два дні довше. Все набагато зручніше, якщо у вас холодильник із секцією BioFresh, а ще краще, якщо з BioFresh-Plus.

Для заморожування підійде лише свіжа риба. Попередньо її миють, чистять та потрошать. Перед приміщенням свіжої риби в морозильник, бажано рибу охолодити. Чим менше часу пройде між виловом риби та її зануренням у морозильну камеру, тим краще.