З них отримують хлібопекарське борошно, крупи, цукор (цукрова тростина), будівельні матеріали та волокна (бамбук, очерет). Дикорослі злаки складають основний корм худоби.

Зерна використовуються для приготування каш, супів, а також як корм для свійської птиці. зерна вівса Однорічна рослина, яка широко використовується у сільському господарстві.

Зернові злаки

  • Кукурудза Ми подрібнюємо всуху кукурудзу для видалення кукурудзяного зародка з перикарпію. …
  • Овес Вівсяну крупу одержують із мелених або розплющених зерен посівного вівса. …
  • Жито …
  • Сорго …
  • Пшениця

4. Найважливіші злакові культури

  • Найбільш поширеними сільськогосподарськими культурами є такі злаки, як пшениця, жито, кукурудза, ячмінь, рис, овес.
  • Існують озимі та ярі сорти пшениці. …
  • Жито запилюється вітром. …
  • Ячмінь теж відноситься до хлібних рослин. …
  • Просо теж утворює суцвіття мітлу.