Занадто сильний вогонь Більшість видів посуду з антипригарним покриттям розраховані на малу чи середню температуру приготування. Високі температури можуть призвести до бульбашок і здуття покриття, тому щоб покриття вашої сковороди служило довго, не нагрівайте її сильніше, ніж зазначено виробником інструкції.

не залишайте приготовлену їжу в сковороді і тим більше не зберігайте страви в холодильнику. Низька температура псує антипригарне покриття. Сковорода призначена лише для приготування їжі; Використовуйте посуд суворо за призначенням.

  1. Не використовуйте металеві прилади
  2. Зберігайте сковорідки правильно
  3. Уникайте різких перепадів температур
  4. Використовуйте правильні аксесуари
  5. Не кладіть сковороди в посудомийну машину
  6. Не зберігайте їжу у сковороді
  7. Не перегрівайте посуд
  8. Не використовуйте сковороду не за призначенням

Sep 16, 2022