"Гарячаїжа Гостра, смажена, солона, гаряча за температурою, баранина, телятина, масло вершкове та жири тваринного походження, морква, кип'ячене молоко, фрукти та овочі, які ростуть над землею (яблука, виноград, персики, айва, помідори), спеції, що зігрівають, та приправи (цибуля, часник, імбир, перець).Dec 16, 2016

У відповіді це питання немає жодного сюрпризу. Так, гаряча їжа не тільки смачніша холодною, але і корисніше – Вона краще перетравлюється. Дослідники, які вивчають, як прискорити розщеплення їжі, виявили, що система травлення чутлива до різних температур.

Будь-яку їжу, приготовлену з використанням олії – крупи, м'ясо або овочі теж необхідно є у теплому вигляді. У холодному вигляді жири гірше розщеплюються, з'являється дискомфорт та тяжкість у животі. Взагалі дієтологи рекомендують всю їжу, що зазнала термічної обробки, є теплою.

Обробка їжі за допомогою нагрівання допомагає заздалегідь виробитись корисним хімічним речовинам. До того ж, гаряча їжа поглинається повільніше, що також корисно для організму. Він поступово обробляє отриману їжу та повільно, але правильно засвоює поживні речовини.