Товста діафрагма яловичини – це широкий внутрішній м'яз, який розділяє грудну та черевну порожнину. Вона вважається субпродуктом, оскільки не належить до цінних частин туші. Але з неї виходять чудові альтернативні стейки – так звані стейки М'ясника, або Хенгер стейки.

390.00 г Харчова цінність на 100гр: Калорійність – 225 кКал Вміст білків – 18.9гр

Скерт-стейк, мачете (Skirt steak) Скёрт-стейк, він же мачете, вирізається з діафрагми бика – тонкої волокнистої частини, що відокремлює грудину від очеревини, яка умовно поділяється на три частини.

Товста діафрагма (Hanging Tender), що називається також "стейк Бістро", "стейк м'ясника", вирізка м'ясника або просто діафрагма – м'який, волокнистий за своєю структурою м'яз еліпсоїдної форми (довжиною близько 18 см і вагою 450 – 680 грам), що знаходиться близько діафрагми та нирок.