Глюкозно-фруктозний сироп – це натуральна підсолоджувальна речовина, отримана з кукурудзи шляхом послідовного ферментативного розрідження та оцукрювання крохмалю до високоглюкозного. сиропу, і перетворенням частини глюкози на фруктозу, сироп піддають очищенню активованим вугіллям та іонообмінними смолами, …

Сироп глюкози – це концентрований водний розчин моносахаридів, отриманих гідролізом та очищенням крохмалю. Він солодкий, але не настільки, як цукор та фруктоза. У глюкозі зовсім немає нудотності та неприємного післясмаку (яке залишається після цукру). З глюкозою можна пити чай і додавати у випічку.

Сироп глюкози – це солодка основа для випікання та кондитерських виробів. Сироп глюкози затримує рекристалізацію цукру та забезпечує м'якість, свіжість та кращу консервацію продуктам, запобігаючи їх від висихання.

Глюкозний сироп частіше використовують зниження крапки замерзання з допомогою його антикристаллизационных властивостей. Інвертний сироп застосовують для запобігання висиханню, тому що за рахунок фруктози він гігроскопічний. Також краще вибрати інвертний цукор зниження бактеріальної активності.