Інвертний сироп застосовують для запобігання висиханню, тому що за рахунок фруктози він гігроскопічний. Також краще вибрати інвертний цукор зниження бактеріальної активності. Крім того, інвертний сироп солодше глюкози, отже, можливо скорочення обсягу вуглеводів у кінцевому продукті.

Інвертний цукор – суміш рівних молярних часток глюкози та фруктози. Цукровий сироподержуваний як розчин інвертного цукру, називається сиропом з інвертного цукру або інвертним сиропом.

Інвертний сироп– тип сиропу, який містить приблизно однакову кількість глюкози та фруктози. 2. Середній ( ми називаємо його інвертний цукор , і Тримолін (хоча Тримолін – це назва компанії виробника)) Цей вид сиропу змішаний з такою ж кількістю цукрутому має більш густу консистенцію і білий колір.