Кальвадос – це яблучний (рідше грушевий) бренді міцністю близько 40 градусів, що отримується шляхом дистиляції (перегонки) сидру з подальшим витримуванням спирту в дубових бочках. Традиційний нормандський напій із віковими традиціями та історією.5 Jan 2020

Кальвадос – це знаменитий яблучний чи грушевий алкогольний напій. Його отримують шляхом перегонки сидру та витримки спирту в дубових бочках. Фортеця зазвичай становить 40%. Вживається у чистому вигляді, використовується для приготування коктейлів та різних страв.

Так само як коньяком можуть називатися тільки бренді, виготовлені з винограду у французькій провінції. Коньяк, так і кальвадосом можуть називатися бренді, виготовлені з яблук або груш, у трьох регіонах французької провінції Нормандія. А самі регіони виготовлення кальвадосу називаються – апелласьони.

Ціна на кальвадос складає 642 руб. за пляшку 0.5 л, в асортименті представлені обсяги від 0.03 до 2 л вартістю від 576 до 281609 рублів.