Харчо-сунелі – его грузинська суха приправа, яку можна додавати до будь-яких м'ясних страв. Також харчо-сунелі чудово поєднується з птицею та рибою. У невеликій кількості може додаватися до перших страв.

У складі: коріандр, уцхо-сунелі, чабер, кріп, майоран, базилік, петрушка, м'ята, імеретинський шафран, лавр, паприка, цибуля, часник, томат, пастернак, чорний перець.

Відповідь насправді проста: уцхосунелі являє собою тільки висушене насіння і стручки пажитника блакитного, а ось хмелі-сунелі – це ціле поєднання прянощів (у цю суміш входять лавровий лист, м'ята, кінза, кріп, майоран, селера, петрушка, чабер та багато інших прянощів та пряних трав).

До складу спецій для харчо входять: куркума мелена, паприка мелена, цибуля різана, морква різана сушена, гірчиця жовта, перець червоний мелений чилі, петрушка сушена, коріандр мелений, чебрець, сіль. Суп харчо є справжньою гордістю грузинської кухні.