味醂, або みりん) дуже солодке рисове вино, що використовується в японській кулінарії.. Додає солодкий смак соусам, маринадам та тушкованим стравам. У минулому (XV-XVI століття) мирін був популярний як алкогольний напій для жінок, солодкий аналог саке. Мирін містить до 50% цукру, і його міцність, як правило, – 14 градусів.

Він служив чудовим консервантом для рису та риби, а також антибактеріальним засобом для сирої риби та морепродуктів. Вже скоро компанія вийшла за межі Японії і здобула першість серед виробників рисового оцту в світі.

Мирін використовують в якості окремої приправи, але частіше його додають в соуси для створення складних смакових композицій за його насолоду і незвичайний солодкуватий післясмак. Він добре доповнює рисові маринади для підготовки ебі креветок, «розширюючи» солодкуватий смак.

Рисовий оцет «Міцукан» – це натуральний продукт, виготовлений із добірних зерен кращих сортів, без додавання консервантів. Він сподобається всім прихильникам здорового харчування, які люблять готувати оригінальні салати та домашні суші.