Мітболи м'ясні кульки з добавками в соусі, страва італійської та американської кухні.. Варто придивитися! Чим мітболи відрізняються від наших «їжачок», фрикадельок чи котлет? Основна відмінність мітболів від слов'янських фрикадельок – їх не гасять у бульйоні.Jun 8, 2018
Насправді, великої різниці між ними немає, зрештою, слово meatball перекладається з англійської мови як «м'ясний шар», тефтелі та фрикадельки також мають круглу форму. Існує безліч способів приготування цих страв, наприклад, фрикадельки частіше варять, а мітболи в основному смажать чи запікають.
Тефтелі, як правило, готуються із суміші м'ясного фаршу, цибулі, рису та яєць. І в процесі приготування тушкують у соусі. Розміру можуть бути різного – як дуже дрібного, і величезного, розміром з кулак. Мітболи а готуються з чистого м'ясного фаршу без жодних добавок – рису, хліба та іншого.
Готувати, а точніше розігрівати, мітболи можна трьома способами: у духовці, на сковороді, у мікрохвильовій печі. Погодьтеся, дуже зручно та доступно. Особисто я один раз розігрівала їх на сковороді, а вдруге у мікрохвильовій печі. Обидва рази сподобалося, смак однаковий, різниця лише у скоринці.