Екологічно чисте зерно, вирощене за принципами органічного землеробства без використання нітратів, пестицидів, засобів захисту рослин, мінеральних добрив із застосуванням мінімальної обробки ґрунту.

Неочищений овес. Неочищений рис – самий корисний: у його оболонці зосереджується найбільша кількість вітамінів та поживних речовин.

Голозерний овес більш енергонасичений порівняно з вівсом плівчастим. Відрізняється значно більшим вмістом білка та жиру, а також антивірусних та антибактеріальних речовин, таких як лізин та метіонін.

Зерна вівса використовують для виробництва вівсяної крупи «геркулес», толокна, борошна та особливої ​​вівсяної кави. З вівсяної крупи готують вівсяну кашу («вівсянку»). Вівсяне борошно застосовують у хлібопекарській промисловості та кондитерському виробництві (з неї печуть хлібці, вівсяне печиво, млинці тощо).