Пітчер – це металевий глечик з пером і носик. У ньому бариста збивають молоко, прогрівають напої, а також готують гарячий шоколад або какао.. Діапазон за обсягом пітчерів дуже великий: від 90 мл до 1500 мл.Aug 2, 2021
Пітчер для кави відрізняється від інших молочників формою, він високий і має носик, більше схожий на глечик чи кавник, ніж на ківш. Носик – важливий елемент, з його допомогою створюють гарні кавові малюнки на молочній шапочці.
Пітчер (англ. Pitcher – подає) – в бейсболі це гравець, який кидає м'яч з пітчерської гірки до будинку, де його ловить кетчер і намагається відбити б'є. У Національній лізі та Японській центральній лізі пітчер також відбиває м'яч під час гри команди в нападі.
Замість пітчера можна використовувати іншу, злегка схожу ємність, яку ви знайдете у себе на кухні (бажано, щоб у не був гострий «носик» який дозволить виливати молоко тонким струмком). Нагрівати молоко потрібно приблизно до 65-75 градусів.