Обвальник – працівник м'ясної промисловості, спеціаліст з відділення м'яса від кісток.6 дні тому
Основним місцем роботи обвальника є м'ясокомбінати. Крім того, фахівці часто працюють на підприємствах рітейлу, що продають продукти харчування.
той, хто робить обвалку (відокремлення м'яса від кісток) чогось ◆ Змагалися найкращі обвальники м'ясних туш, найкращі жильники м'яса та найкращі формувальники ковбасних виробів.
Обвальник тушок птахи – це спеціаліст, який займається ручним або механічним обробленням туш індичок, курок, качок, гусей та перепілок. Він знімає з птахів шкіру, відокремлює ножем основну масу м'язових і сполучних тканин від кісток і робить зачистку від залишків м'яса.