Сирокопчений бекон вид солоної копченої свинини.

Сирокопчений бекон є особливий вид копченої свинини. Для отримання цього продукту свиней відгодовують особливим способом так, щоб шари м'яса чергувалися з жировими прошарками. Завдяки копченню цей м'ясний продукт відрізняється чудовим смаком та ароматом.

Його можна їсти навіть із пачки, без приготування. Написано, що відмінно підходить для карбонар. Не забудьте додати сіль у пасту, тк від бекону солоність не сильно відчувається.

Бекон – Це просолене і закопчене свиняче м'ясо з прожилками сала, яке отримують від свиней, відгодованих особливим чином. Як виглядає бекон, ми знаємо з численних рекламних роликів та кулінарних шоу. Найчастіше можна бачити бекон смужками, в яких поздовжні шари м'яса чергуються із шарами сала.