Отже, у бурбоні понад 51% кукурудзяної сировини, і робиться він лише у Кентуккі; справжній скотч виробляють у Шотландії, а сировину для нього висушують димом болотного торфу, що горить.. Ось, по суті, і всі відмінності.
Бурбон люблять за м'який, трохи солодкуватий смак, з ванільними нотами. Він відрізняється своїм яскравим бурштиновим кольором через новий дуб, у якому його витримують. Скотч дуже різний, але найчастіше він має трохи копчений димний аромат, з нотами сухофруктів і горіхів.
Віскі – це міцний напій, що виготовляється з різних зернових культур за допомогою дистиляції. Бурбон – Це сорт віскідля виробництва якого використовується кукурудза. Відмінність віскі від бурбона полягає саме у використовуваній сировині. За законом США бурбон має складатися із кукурудзи як мінімум на 51%.
Бурбо́н – вид віскі, що виробляється в США, переважно з кукурудзи (не менше 51%) і має золотистий колір і довгий післясмак. Головна відмінність бурбона від віскі полягає в тому, що основною сировиною для виробництва бурбона є кукурудза, а не ячмінь.