Суйру лагман – різновид лагмана, однієї з найбільш популярних страв східної кухні. Його відмінність полягає в тому, що він дрібно нарізаний з невеликою кількістю рідини. Багато покупців цікавляться, чия національна страва лагман. Лагман це середньоазіатська страва уйгурів та дунган.

Гуйру – окремо тісто, окремо підлив, все порізане, все це змішується при вас. У суйру лагмани овочі та м'ясо нарізані дрібніше. Плюс домашній лагман – більш протушковані інгредієнти та рідкіший підлив. У нас у Казахстані до нульових років у підприємствах громадського харчування у лагмані не використовували багато спецій.

Ган-бян-цом'ян – це смажений лагман. У відмінність від звичайного лагмана, в якому на довгу локшину зверху накладають смажене м'ясо з овочами та спеціями, під час приготування цом'яну заздалегідь порізану локшину перемішують з м'ясом та іншими інгредієнтами ще на сковороді.

Є різні види лагмана: гуйру, суйру, босо та інші. Японський варіант відомий як рамен.