Цей дешевий пластмасовий виріб йшов у комплекті з кофемашинами. В даний час найкращими темперами вважаються ті, що робляться на замовлення, – спеціально під портафільтр і конкретного баристу. Пітчер – посуд для збивання молока в піну. Використовується при приготуванні капучіно та латте.Jun 17, 2020

Пітчер – Посуд з нержавіючої сталі, призначений спеціально для збивання молочної пінки через паровідведення кавомашини.

Пітчер – це металевий глечик з ручкою та носиком. У ньому бариста збивають молоко, прогрівають напої, а також готують гарячий шоколад чи какао. Діапазон за обсягом пітчерів дуже великий: від 90мл до 1500мл.

Продукт повинен бути нежирним та цілісним. Вміст білка має перевищувати 2%. Повинна бути однорідність. Молоко повинно бути не грітим та не збитим.