У циклі професійних дисциплін студенти вивчають модулі. «Бронювання готельних послуг», «Прийом та розміщення гостей», «Організація обслуговування гостей у процесі проживання», «Продаж готельного продукту». Велика увага приділяється вивченню іноземної мови.Feb 17, 2014

Про що ця спеціальність: основна діяльність випускників – це організація якісних та конкурентоспроможних послуг відпочинку, розміщення, харчування, конгрес-послуг, фізкультурно-оздоровчих, дозвільних, розважальних та спа-послуг.

Організація обслуговування гостей у процесі проживання: організовувати та контролювати роботу обслуговуючого та технічного персоналу господарської служби при наданні послуги розміщення та вести облік обладнання та інвентарю готелю.

Ці навички включають роботу з готельним персоналом та управління їх діяльністю, управління службами закупівлі та службами прийому та розміщення, розуміння системи управління закладом з громадського харчування, вивчення технологічних можливостей та операцій ресторанних кухні та зали, надання ресторанного і …