– підготовка страв до подачі; – розпакування, перевірка, переміщення, зважування та зберігання запасів у холодильниках, буфетах та інших зонах зберігання; – миття посуду та кухонного начиння та їх прибирання; – підготовка, приготування, підсмажування та розігрів простих страв.

За даними Місторобот. ру, середня зарплата Помічника кухаря в Росії за 2020 рік – 25 406 рублів. За місяць заробітна плата змінилася на 2% – з 24 888 до 25 406 рублів.

Заступник шеф-кухаря (Су шеф-кухар) Залежно від розміру закладу, може бути дещо в команді. Відповідає за деталі кожної страви та харчові лінії на кухні. Керує кухнею без шеф-кухаря.

Помічник пекаря (Волгоградський проспект) Фасування, пакування, маркування продукції. Підготовка сировини та напівфабрикатів для виробництва. Викладання готової продукції на вітрині, підтримка асортименту.