Виробництво віскі Основні компоненти ірландського віскі ячмінь та ячмінний солод з додаванням злакових культур – пшениці, жита, вівса.. Але головною складовою неповторного смаку є чиста природна вода.

Головна відмінність у дегустаційних характеристиках двох напоїв – аромат. У скотчу більше димних та торф'яних нот, у Irish Whiskey – краще зберігається ледь вловимий запах ячмінного солоду, відчуваються лимонні та фруктові тони. Крім цього, у ірландського віскі більш легкий та м'який смак.

склад

  • Гарячий чорний кава – 80 мл (4 частини)
  • Ірландський віскі – 40 мл (2 частини)
  • Коричневий цукор – 1 чайна ложка
  • Збиті вершки – 30 мл (1½ частини)

Солодове віскі (malt whiskey) – не менше 51% ячменю; Житнє віскі (rye whiskey) – не менше 51% жита; Віскі із складеного жита (malted rye whiskey) – не менше 51% складеного жита; Пшеничне віскі (Wheat whiskey) – не менше 51% пшениці.