склад: сир нежирний для плавлення, сир напівтвердий, вода, вершкове масло, молоко сухе знежирене, солі-плавителі ("фонакон", натрій фосфорнокислий двозаміщений), сіль кухонна харчова.
Ковбасний сир виробляють у формі батона, для оболонки якого використовують целофан, білкозин, кутизин та інші полімерні плівки. При виробленні ковбасного сиру "Мисливського" та "Особливого" в підготовлену сирну масу вноситься коптильний препарат, після чого вона ретельно перемішується та розфасовується.
Особливо він багатий на кальцій, білок і фосфор, також, необхідний будь-якому людському організму, натрієм. Також копчений сир ковбасний зберігає в собі багато вітамінів, таких як: A, B2, B5, B12, PP і корисним для шкіри та кісткових тканин вітаміном D.
Найкращий плавлений ковбасний сир
- Сир АТОН Молочні Продукти Камамбер Нормандія …
- Варене згущене молоко Вологодські молочні продукти з цукром.
- Молочний продукт Вологодський молочний комбінат Пахта "Вологжанка".
- Коктейль молочний Вологодський молочний шоколадний комбінат Вологоша …
- Сир Великолуцький молочний комбінат Тільзітер Люкс