Як роблять попкорн і що входить до його складу Попкорн отримують шляхом обсмажування добірних зерен кукурудзи за високої температури, які розширюються через раптове зниження тиску.Mar 2, 2021

Натуральний продукт без додавання цукру, солі та олії здатний забезпечити організм великою кількістю поживних речовин, що покращують самопочуття та стан здоров'я. У той же час додавання до раціону попкорну зі шкідливими добавками може призвести до ожиріння та розвитку низки захворювань.

popcorn від англ. popped corn — (дослівно) «кукуруза (зерно)», що вистрілила (хлопнула)) або повітряна кукурудза — закуска, що є зернами кукурудзи, що роздулися зсередини при нагріванні. Зазвичай подається підсоленим або підсолодженим.

Солоні ласощі містять дуже багато солі, яка порушує водний баланс в організмі, що призводить до виникнення набряків і появи целюліту у жінок – ось відповідь на питання, яка шкода попкорну для фігури.