М'ясо, яке більше місяця пролежало у морозильнику, втрачає суттєву частку білка. А через процеси окислення жирової тканини значно підвищується кількість шкідливих речовин і знижується біологічна та харчова цінність м'яса. Також воно втрачає більшу частину вітамінів.

розморожене м'ясо від свіжого нічим не відрізняється. Масова частка білка, жиру та вологи, а також величина рН за весь період зберігання залишається практично без зміни. Причому неважливо, скільки шматок пролежав у морозилці, тиждень чи півроку.

Заморожений фарш витримає не більше 3-4 місяців. Приготовлене заморожене м'ясо зберігає свої властивості протягом 2-6 місяців.

М'ясо не можна заморожувати Від цього можуть постраждати тільки смакові якості продуктів. При розморожуванні та повторному заморожуванні порушується цілісність клітин, і смак стає трохи водянистим. Втомилися думати про те, що приготувати на обід чи вечерю?