Переважно заливати дистилят від 40 до 55% максимумтоді все пройде як треба, і ви отримаєте чудовий напій. Наполягання у добре підготовленій бочці забезпечить благородний смак та колір готового напою. А результат буде практично не відрізнятиметься від гарного віскі або бурбона.

1. Залити нову бочку на 90% об'єму чистої, профільтрованої водою кімнатної температури, закрити корком і залишити на 3-4 години. 2. Перевірити барило на протікання, уважно оглянувши деревину по периметру кілець, потім днище спереду та ззаду.

Витримка в дубовій бочці явило світу цілу низку міцних напоїв з усього світу – ром, віскі, коньяк, текіла, бурбон, кальвадос. Всі ці легенди мають загальний процес – дозрівання в бочці.

12 місяців Терміни витримки самогону в дубовій бочці Існує загальноприйнятий світовий стандарт витримки міцного алкоголю. Напій з витримкою в 1 рік проводить 12 місяців дубовій бочці.