До традиційних в'єтнамських страв відносяться: "ком" – рис, "сой" – клейкий рис, "фо" – суп-локшина, "банькхоай" – фарширований омлет, "баньчінг" – пиріг з клейкого рису, зелених бобів та свинини, загорнутий у листя дерева донг , "Чажо" – овочевий та м'ясний рулет, "М'єн" – вермішель з маніоки, "нім Сайгон" – голубці в …

Що обов'язково спробувати у В'єтнамі

  • Суп Фо Візиткою в'єтнамській кухні вважається суп Фо (Pho), смачний суп з рисовою локшиною, куркою або яловичиною та свіжими травами та овочами. …
  • Спрінг-роли.
  • Кріп – млинці.
  • В'єтнамські сендвічі …
  • Хот – піт.
  • Місцеві поспішали …
  • Гриль з морепродуктів.
  • Кава, кава з льодом та французька випічка

Отже, представляю до вашої уваги Топ-10 страв в'єтнамської кухні:

  • Суп Фо (Pho). Найпопулярніша страва у В'єтнамі. …
  • В'єтнамський суп з яловичиною, локшиною та морквою. …
  • Спрінг роли. …
  • Млинці Нем. …
  • Лау. …
  • Морепродукти В'єтнаму. …
  • Бань куон ( в'єтнамські пиріжки). …
  • В'єтнамський суп з пельменями.

В'єтнамська кухня (В'єтн. Ẩm thực Việt Nam) характеризується використанням рибного соусу, соєвого соусу, рису, свіжої зелені, фруктів та овочів. В'єтнамські рецепти включають широкий набір зелені, у тому числі лимонне сорго, м'яту, в'єтнамську м'яту, листя коріандру та базиліка.