До традиційних в'єтнамських страв відносяться: "ком" – рис, "сой" – клейкий рис, "фо" – суп-локшина, "банькхоай" – фарширований омлет, "баньчінг" – пиріг з клейкого рису, зелених бобів та свинини, загорнутий у листя дерева донг , "Чажо" – овочевий та м'ясний рулет, "М'єн" – вермішель з маніоки, "нім Сайгон" – голубці в …
Що обов'язково спробувати у В'єтнамі
- Суп Фо Візиткою в'єтнамській кухні вважається суп Фо (Pho), смачний суп з рисовою локшиною, куркою або яловичиною та свіжими травами та овочами. …
- Спрінг-роли.
- Кріп – млинці.
- В'єтнамські сендвічі …
- Хот – піт.
- Місцеві поспішали …
- Гриль з морепродуктів.
- Кава, кава з льодом та французька випічка
Отже, представляю до вашої уваги Топ-10 страв в'єтнамської кухні:
- Суп Фо (Pho). Найпопулярніша страва у В'єтнамі. …
- В'єтнамський суп з яловичиною, локшиною та морквою. …
- Спрінг роли. …
- Млинці Нем. …
- Лау. …
- Морепродукти В'єтнаму. …
- Бань куон ( в'єтнамські пиріжки). …
- В'єтнамський суп з пельменями.
В'єтнамська кухня (В'єтн. Ẩm thực Việt Nam) характеризується використанням рибного соусу, соєвого соусу, рису, свіжої зелені, фруктів та овочів. В'єтнамські рецепти включають широкий набір зелені, у тому числі лимонне сорго, м'яту, в'єтнамську м'яту, листя коріандру та базиліка.