Вітамін С, магній, холін, метіонін, таурин, йод сприяють розщепленню жиру та запобіганню його акумуляції. Ефект буде кращим, якщо правильно поєднувати їх з іншими інгредієнтами.Sep 9, 2016

Загибель жирових клітин відбувається природним шляхом через процес апоптозу. Така загибель вважається безпечною для організму, оскільки не супроводжується вираженою запальною реакцією та виходом у лімфатичну та кровоносну системи продуктів розпаду. жирових клітин – Власне жирів.

Деякі основні принципи, які допоможуть зменшити кількість жиру:

  1. Жодного алкоголю. …
  2. Забрати з раціону борошняне. …
  3. Позбутися солодкого, тим більше кондитерських виробів. …
  4. Бажано не їсти смажене. …
  5. Зменшити частку жирної їжі. …
  6. Харчуватись потрібно невеликими порціями, але 4-6 разів на день.

Тригліцериди (наймасовіший в організмі тип жирів) розщеплюються на гліцерин та жирні кислоти, що виходять у кров. Гліцерин уловлюється клітинами печінки, де використовується для синтезу глюкози, основного «палива» для клітин. А жирні кислоти поглинаються тканинами.