Іноді екзотичний фрукт буває незрілим та твердим. Забирати його в паперовий пакет, загортати у фольгу, підкладати до нього яблуко зовсім не обов'язково. У той же день приготуйте з нього соус амба, який зробить звичайне напоєм з смачною стравою, а майонез перетворить на шефський соус.

Щоб прискорити процес, необхідно збільшити концентрацію «гормону зрілості» навколо плода. Використовуйте його власний етилен: нещільно загорніть манго у пергамент або у звичайний паперовий пакет і залиште у темному місці за кімнатної температури на ніч або на добу (залежить від стиглості кожного конкретного екземпляра).

Так-так, його теж вживають у їжу! Більше того, деякі сорти спеціально збирають недозрілими не для безпеки транспортування та максимально довгого зберігання, а тому, що їх прийнято. є зелений.