Дієтологи рекомендують вживати дорослій людині не більше 25-30 грам арахісу на день (15-20 горішків). Цей продукт можна їсти не тільки в чистому вигляді, але й додавати в десерти, салати та інші страви. Дітям до 12 років на добу рекомендується з'їдати не більше 20 грамів (до 10 горішків).Sep 15, 2021

Шкода арахісу Також у разі переїдання арахісу може з'явитися печія, газоутворення та головний біль. Не можна вживати в їжу арахіс штучного зеленувато-жовтого кольору: він заражений суперечками грибка «аспергіллус флава». Такі горішки можуть спричиняти рак шкіри, шлунка, печінки.

Горіхи – фундук, кешью, арахіс. Вони містять велику кількість вітамінів групи В, що допомагає нормалізувати роботу нервової системи, тому горіхи. можна, можливо є перед сном.

арахісу (Арахісової олії) – Бажання погризти арахіс, За твердженням вчених, властиво насамперед жителям мегаполісів. Якщо ви відчуваєте пристрасть до арахісу, а також до бобових, значить, ваш організм недоотримує вітамінів групи В. бананів – Якщо ви втрачаєте голову від запаху стиглих бананів, значить вам потрібен калій.