Харчова цінність та хімічний склад "Сайра бланширована в олії, консерви".
Нутрієнт | Кількість | 100% норми |
---|---|---|
Калорійність | 283 кКал | 595 г |
Білки | 18.3 г | 415 г |
Жири | 23.3 г | 240 г |
Вода | 56 г | 4059 г |
Так! Навіть на дієті вживати консерви можна замість свіжих морепродуктів. Цей вид обробки прагне зберегти всі корисні властивості риби: жирні кислоти, фосфор, магній, вітаміни групи В. Крім цього, консервована риба має тривалий термін зберігання та широку доступність через невисоку вартість.
У склад натуральних рибних консервів входить зазвичай риба дорогих порід: лососеві, осетрові та сіль. При виготовленні консервів з таких риб як: оселедець, скумбрія, сайра, палтус, додаються ще й невелика кількість спецій.