Харчова цінність та хімічний склад "Сайра бланширована в олії, консерви".

НутрієнтКількість100% норми
Калорійність283 кКал595 г
Білки18.3 г415 г
Жири23.3 г240 г
Вода56 г4059 г

Так! Навіть на дієті вживати консерви можна замість свіжих морепродуктів. Цей вид обробки прагне зберегти всі корисні властивості риби: жирні кислоти, фосфор, магній, вітаміни групи В. Крім цього, консервована риба має тривалий термін зберігання та широку доступність через невисоку вартість.

У склад натуральних рибних консервів входить зазвичай риба дорогих порід: лососеві, осетрові та сіль. При виготовленні консервів з таких риб як: оселедець, скумбрія, сайра, палтус, додаються ще й невелика кількість спецій.