Харчова цінність та хімічний склад "Карась".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 87 кКал | 5.2% |
Білки | 17.7 г | 23.3% |
Жири | 1.8 г | 3.2% |
Вода | 78.9 г | 3.5% |
Ікра карася містить фтор, жирні кислоти, вітаміни А, D, Е та групи В. Кальцій у складі ікри зміцнює зуби, кістки, волосся та нігті. Ікорний білок практично повністю засвоюється організмом і допомагає формувати та відновлювати тканини. Продукт не рекомендується людям із алергією на рибу.
риба карась смажена
Енергія 131 ккал | |
---|---|
Білки 17 г | Вуглеводи 3 г |
Жири 5 г | Волокна 0 г |