Після внесення розкиданих кодзи, закрив ферментер кришкою з гідрозатвором. Через дві години рисова брага завелася.

Дробити зерно і добре його розварити. Тепле приміщення чи підігрів.

25 днів Бродіння починається зазвичай у період від 6 до 15 годин. Середній термін бродіння продукту на Кодзі – 25 днів. Визначити готовність можна щодо освітлення кольору браги, появи осаду на дні ємності, припинення виділення газів з гідрозатвору.

Кукурудзяна брага на кодзі – Прості рецепти з подрібненої кукурудзи і крохмалю Кукурудзяна брага на кодзі – Варіант для лінивих, але терплячих винокурів. Термін бродіння сусла досягає трьох тижнів, проте технологія отримання бражки дуже проста.