Як приготувати

  1. Крок 1. М'ясо кролика попередньо замочити на кілька годин у холодній воді. …
  2. Крок 2. Моркву промити, почистити. …
  3. Крок 3. На лист фольги викласти пояски кролика, перекласти морквиною. …
  4. Крок 4. Поставити на решітку пароварки та готувати хвилин 90.
  5. Крок 5. Подавати із зеленню та овочами.

Feb 11, 2022

Форму для запікання змастити|змазати| маслом|мастилом| і застелити фольгою. Викласти кролика, щільно закрити фольгою м'яса. Час запікання 1,5 години за 200 градусів.

Молодий кролик гасимо приблизно годину-півтори, дорослішого близько 2 годин. Коли м'ясо стане м'яким, вимикаємо вогонь, посипаємо блюдо нарізаною свіжою зеленню петрушки і все готове.