Печінка кролика вимочити протягом 1 години у холодній воді, добре промити. Зрізати у печінки жир та потовщення. Воду довести до кипіння і викласти до неї печінка. Ще раз довести до кипіння і готувати під кришкою на невеликому вогні. хвилин.

Для початку потрібно вимочити печінку у холодній воді. Тривалість замочування залежить від віку кролика та коливається в межах від 20 до 90 хвилин. Якщо печінка має специфічний запах, при вимочуванні можна додати у воду трохи оцту. Вимочену печінка потрібна обсушити та порізати шматочками середньої величини.

Кроличчя печінка є дієтичним субпродуктом із низькою калорійністю. Багатий вітамінний склад печінки кролика (вітаміни групи В, вітаміни А, С, D, Е, Н, К та РР) сприяє покращенню самопочуття, прискорює регенерацію шкіри та слизових оболонок, зміцнює імунітет.