Піцу з сухою начинкою достатньо випікати в духовці за 200 градусів 15 хвилин, за умови, що тісто тонке. Піца на традиційному тесті випікатиметься 20-30 хвилин.13 Feb 2020

Духовку прогрівають до 200 °C і запікають страву 10 хвилинщоб вийшла зайва волога. Потім додають температуру до 240 ° C і тримають піцу всередині, поки та не зарум'яниться. Точне тісто та суха начинка. Деко відразу ставлять у духовку, прогріту до температури 230-240 °C, і тримають там не більше 15 хвилин.

Італійська піца випікається швидко та за високої температури. Якщо хочете максимально наблизитися до «оригіналу», чиніть приблизно так само: розігрійте духовку і деко, на якому будете випікати до 220-240ºС – для дріжджового тіста і приблизно до 200ºС – для піци на листковому тесті.

Щоб піца вийшла не сухою, потрібно суворо дотримуватися рекомендацій виробника. Розігрійте духову шафу до 200 градусів. Звільніть піцу від плівки випікайте в духовці протягом 10-15 хвилин. Як тільки сир почне плавитись, продукт буде готовий.