Піцу з сухою начинкою достатньо випікати в духовці за 200 градусів 15 хвилин, за умови, що тісто тонке. Піца на традиційному тесті випікатиметься 20-30 хвилин. Виробу із соковитою начинкою потрібно більше часу на приготування, оскільки має випаруватися зайва рідина.Feb 13, 2020

Так, якщо ви готуєте піцу на тонкому дріжджовому тісті, рекомендується попередньо розігріти духовку до температури 200 градусів та випікати піцу близько 10 хвилин, щоб із соковитої начинки вийшла вся зайва волога. Далі збільшуємо кількість градусів до 240 і готуємо доти, доки скоринка та сир не стануть рум'яними.

Щоб піца вийшла не сухою, потрібно суворо дотримуватися рекомендацій виробника. Розігрійте духову шафу до 200 градусів. Звільніть піцу від плівки випікайте в духовці протягом 10-15 хвилин. Як тільки сир почне плавитись, продукт буде готовий.

60 хвилин В Додо Піцце працює правило «60 хвилин або піца безкоштовно».