Скільки смажити сьомгу на сковороді Дно товстодонної сковороди покриваємо шаром оливкової олії, розігріваємо. На розпечену поверхню викладаємо стейки сьомги і витримуємо на сильному вогні 1-2 хвилини (до появи рум'яної скоринки на нижній стороні). Далі швидко перевертаємо рибу.

Запікається швидко, протягом 20-30 хвилин у духовці за температури 180-200 градусів. Запечена сьомга це вкрай корисна страва.Сьомга запечена в духовці

Енергія 186 ккал
Білки 20 гВуглеводи 1 г
Жири 12 гВолокна 0 г

Якість та свіжість охолодженого філе сьомги можна оцінити за кількома ознаками.

  1. Колір. Має бути помаранчевим. …
  2. Гнучкість. Свіже філе добре тримає форму, що не розповзається при натисканні.
  3. Вологість. Якісна червона риба має бути злегка вологою, але без слизу. …
  4. Колір прожилок. Може бути лише білим. …
  5. Аромат.