Скільки смажити сьомгу на сковороді Дно товстодонної сковороди покриваємо шаром оливкової олії, розігріваємо. На розпечену поверхню викладаємо стейки сьомги і витримуємо на сильному вогні 1-2 хвилини (до появи рум'яної скоринки на нижній стороні). Далі швидко перевертаємо рибу.
Запікається швидко, протягом 20-30 хвилин у духовці за температури 180-200 градусів. Запечена сьомга це вкрай корисна страва.Сьомга запечена в духовці
Енергія 186 ккал | |
---|---|
Білки 20 г | Вуглеводи 1 г |
Жири 12 г | Волокна 0 г |
Якість та свіжість охолодженого філе сьомги можна оцінити за кількома ознаками.
- Колір. Має бути помаранчевим. …
- Гнучкість. Свіже філе добре тримає форму, що не розповзається при натисканні.
- Вологість. Якісна червона риба має бути злегка вологою, але без слизу. …
- Колір прожилок. Може бути лише білим. …
- Аромат.