Піцу з сухою начинкою достатньо випікати в духовці за 200 градусів 15 хвилин, за умови, що тісто тонке. Піца на традиційному тесті випікатиметься 20-30 хвилин. Виробу із соковитою начинкою потрібно більше часу на приготування, оскільки має випаруватися зайва рідина.Feb 13, 2020

Для такого випадку вибирається особливий температурний режим: спочатку слід відрегулювати температуру близько 180 градусів і готувати піцу протягом 40-50 хвилин, а в кінці слід підвищити температуру та пекти піцу до готовності.

Щоб розігріти, розплавити та закріпити на основі вже готові продукти достатньо 3-5 хвилин добре розігрітій духовці 200-220ºС. Якщо передбачається багато начинки, то цей процес можна розділити на 2 частини. Делікатніші продукти викладайте на вже майже готову піцу – За пару хвилин до готовності.

При прямому жарі слід дотримуватися температури 220-230 градусів цельсію. При непрямому температура гриля повинна бути близько 190-200 градусів цельсія. Незалежно від того використовуєте ви вугільний, газовий або керамічний гриль, при використанні каменю піцитримайте температуру між 230-250 градусів цельсію.