Круговими рухами почніть заважати воду і тонким струмком всипайте туди крупу. Не переставайте помішувати манку, інакше пригорить. Варити близько 5 хвилин. Додайте розтоплене вершкове масло і прикрасьте ягодами.08-May-2019

1Манну крупу, сіль, цукор покласти в окрему миску. 2За кілька секунд до закипання молока тонким струмком висипати манку з цукром і сіллю. 3Після закипання помішувати кашу 2-3 хвилини на повільному вогні, потім закрити кришкою і укутати рушником, залишити на 10-15 хвилин. 4Додати олію.

1В кипляче молоко тонким цівком всипати крупу і, безперервно помішуючи, варити на слабкому вогні 10-15 хвилин до загусання.

6 ст. ложок За класичним рецептом на 1 літр молока (водно-молочної суміші) беруть 6 ст. ложок манки. Якщо хочеться отримати рідкішу кашу, на 500 мл візьміть 5 год. л.